OSHEE, masa kundër koronavirusit/ Kërkohet respektimi i distancës dhe kushtet higjieno-sanitare

12/03/2020 13:25

OSHEE ka marrë masat për të shmangur infektimet me koronavirus në radhë për të paguar dritat.

Për më tepër ndiqni lidhjen direkte me Kristi Gongon.

Top Channel