Olsi Rama: Nuk mund të luhej pa kontakt fizik, ashtu siç na u këshillua

12/03/2020 17:23

Kjo ka qenë një e enjte e çuditshme për klubet e superiores ku të gjithë nuk dinin nëse ishte normale të vijonte kampionati apo jo.

Ekipi i Partizanit u paraqit në seancën stërvitore me maskat mbrojtëse dhe doreza ashtu si dhe stafi. Këshilla të ndjekur ame kujdes megjithatë pas pak orësh u dha vendimi se kampionati do të ndalet duke parë rrjedhën e rregullave të nxjerra nga qeveria. Olsi Rama, drejtori i përgjithshëm i të kuqve u shpreh se ka pasur një listë këshillash nga federate përpara këtij vendimi që deri diku tingëllonin absurde.

“Na u dorëzua një listë nga federate me këshilla normale që duhet ti ndjek çdo njeri jo vetëm futbollistët, megjithatë pati diçka që krijoi hilaritet tek të gjithë kur iu komunikua. Nuk duhej të kishin kontakt fizik dhe unë nuk e di si mund të bëhet kjo, nëse do luajmë futboll le të luajmë, nëse duhet të mbyllim kampionatin le ta luajmë në playstation dhe të nxjerrim kampionin nga distance”, shprehet Olsi Rama.

Në vijim drejtori i të kuqve u ndal tek gjendja psikologjike e futbollistëve dhe përshëndet pozitivisht me fjalët e tij vendimin për të ndërprere përkohësisht aktivitetin futbollistik.

“Mendoj që asnjë masë nuk është e tepërt, dhe futbollistët për vetë natyrën e punës që duhet të jenë në kontakt të vazhdueshëm, janë edhe më të rënduar gjithashtu nga ana psikologjike”, shton ai më tej.

Top Channel