Covid-19/ Ambasada shqiptare në Athinë mbyll shërbimin e pasaportave dhe kartave të identitetit

12/03/2020 18:00

Ambasada shqiptare në Athinë dhe konsullata e Selanikut do të mbyllen për shërbimin e pasaportave dhe kartave të identitetit.

Pezullimi i këtyre shërbimeve vjen si pasojë e frikës nga nga përhapja e mëtejshme e covid-149.

Top Channel