Përmes një vendimi të djeshëm, Këshilli i Ministrave vendosi mbylljen e diskove, lokaleve të natës dhe palestrave.

Për të mësuar se si është situata në terren, ndiqni lidhjen direkte me gazetarin tonë, Muhamed Veliu.

Top Channel