Lezhë, ndal shërbimeve/ Deri më datë 23 mars, gjithçka bëhet me postë

11/03/2020 13:39

Bashkia e Lezhës ka pezulluar pritjen dhe shërbimet me qytetarët deri më datën 23 mars.

Për më tepër ndiqni lidhjen direkte me gazetaren tonë Kristiana Pemaj.

Top Channel