Tashmë duhet të mësohemi me faktin se J.Lopez është bërë 50 vjeç, por ashtu si ajo edhe Kevin i filmit “I vetëm në shtëpi” bëhet 40 vjeç këtë vit, megjithse ne preferojmë të mendojmë se vajzat e djetë nga filmat e fëmijërisë nuk plaken kurrë.

Rrjetet e internetit kanë studiuar mijëra foto të personave të famshëm për të zbuluar ato që sivjet bëhen 40 vjeç dhe disa nga rezultatet janë të habitshme.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel