Pas Lushnjës, Elbasanit, etj edhe bashkia e Pukës në kuadër të masave parandaluese ndaj Koronavirusit ka nisur procesin e dezinfektimit të ambienteve dhe institucioneve publike.

Në bashkëpunim me specialistët e shëndetit është bërë dezinfektimi i të gjitha shkollave, kopshteve dhe shëtitoreve të qytetit.

Top Channel