Në Bashkinë e Lushnjës ka nisur nga pasditja e djeshme dezinfektimi i ambienteve publike.

Dje procesi i dezinfektimit nisi me godinën e bashkisë Lushnjë dhe mjetet e transportit publik, ndersa sot ka nisur në shkollat dhe kopshtet e qytetit.

Në pamjet që sjellim shihet se si po bëhet dezinfektimi në shkollën “4 Dëshmorët”.

Top Channel