Një grua shtatzënë e rrahur rëndë nga burri i saj kërkon së fundmi që “mjeshtri manipulues” të deportohet nga vendi pas lirimit nga burgu, pasi trembet se tani do ta vrasë.

Susan Walmsley u lëndua rëndë në sulmin e vitit 2015, dhe tani trembet për jetën nga ish-burri.

Ajo thotë se Muhammed Tajik nga Afganistani, “e detyroi” ta ndihmonte të zhvendosej nga Turqia në Irlandë teksa e kishte joshur atë në Instagram duke i thënë se do të ishte “mashkulli i përkryer”.

Martesa e tyre e shkurtër ishte e dhunshme dhe sulmi i fundit ndodhi në apartamentin në jug të Dublin, për arsye se zonjusha Walmsley kishte djegur një picë dhe kishte filluar një punë me të cilën do të fitonte pavarësinë e saj.

Tajik u dënua me tre vjet në 2017 deh u lirua vitin që shkoi, por Walmsley thotë se ai do të bëjë të njëjtën gjë ndaj grave të tjera.

“Ka qenë dy vjet në burg por nuk ka ndryshuar. Është rikthyer online duke deklaruar se është mundës profesionist, siç më thoshte mua. Është një rrezik për gratë dhe super-manipulues”.
“Edhe mua më joshi online, më tha se ishte nga Rusia dhe se ishte rrip i zi në karate. U martuam në Turqi në 2015. Më detyroi ta martoja. Dy ditë para dasmës kisha një sy të zi. Por kisha frikë dhe e bëra. Ai nuk duhet të jetojë më në Irlandë pas kësaj”.
“Ai nisi të më rrihte dhe unë u largova për në Angli. Por kur u largova kërcënoi se do të vriste veten dhe u ktheva për ta ndihmuar, më erdhi keq për të.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel