Kur je i kënaqur me buzëqeshjen tënde ke më shumë besim për t’u hapur me të tjerët.

Për këtë duket se mendon Felipe Rossi, dentisti estetist nga Brazil, i cili ka demonstruar forcën e një buzëqeshjeje të këndshme dhe u ka kthyer besimin të varfërve që nuk mudn të përballojnë kujdesin e duhur dentar.

Ai ka udhëtuar nëpër botë së bashku me grupin e tij dhe rreth 2 ton pajisje për të përhapur lumturi kudo që shkon për vizitë.

Galeria e mëposhtme e takimeve të Rossi tregon buzëqeshja përmirëson fytyrën.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel