Urdhri për anulimin e grumbullimeve masive/ S’ka koncert! Maluma nuk vjen në Tiranë

09/03/2020 11:04
Maluma - HP

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor ka njoftuar anulimin e festimeve për ditën e verës në Elbasan dhe eleminimin e takimeve, trajnimeve masive.

Nisur nga kjo do të anulohet edhe koncerti i shumëpritur i këngëtarit me famë botërore Maluma, siç bëhet e qartë në urdhrin e Manastirliut.

“Çdo gjë sipas udhëzimeve te qeverisë. Higjienë, kujdes ne arka e sportele dhe anulim i aktiviteteve që kishim për Ditën e Verës Elbasan e eliminim mbledhje e takime/trajnime masive si dhe kontroll me i përforcuar ekipit për simptoma te ndryshme. Si një drejtori e madhe shërbimesh me shume kontakt shkresor e fizik me qytetaret do behet kujdes i shtuar me higjienën’.

Top Channel