Ndërkohë që në vendin tonë janë konfirmuar dy rastet e para me covid 19, janë shtuar masat nga autoritetet.

Por duket se masat nuk po respektohen kudo.

Në Urgjencën Infektive në Tiranë, siç shihet në videon e siguruar nga Top Channel, duket se si familjarët ashtu dhe pacientët lejohen të hyjnë pa maska.

Top Channel