Jemi mësuar t’i shohim njerëzit e famshëm gjithmonë të shkëlqyeshëm e në formë maksimale, prandaj është e vështirë për ne t’i imagjinojmë ata ndryshme.

Por një artist nga New York ka bërë pikërisht të kundërtën, duke përdorur imagjinatën dhe programet fotografike për të studiuar sesi do të dukeshin yjet e ekranit nëse do të ishin njerëz të zakonshëm.
Danny Evans në projektin e tij Planet Hiltron, tregon një anë tjetër mjaft qesharake të njerëzve të famshëm, duke punuar me rezultate të pabesueshme tiparet e aktorëve nga Jennifer Aniston te Johnny Depp, aq sa disa prej tyre me zor njihen nëse nuk kontrollojmë diçiturën.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel