Në mbledhjen e qeverisë, këtë mëngjes, kryeministri njoftoi një sërë masash urgjente si dhe planin shqiptar për përballjen me këtë situatë.

Shkollat mbyllen deri më 23 mars e po ashtu edhe disa aktivitete publike masive do të pezullohen deri më 3 prill. Por për të mësuar më shumë ndiqni lidhjen direkte me gazetarin tonë, Muhamed Veliu.

Top Channel