Në pikën kufitare të Muriqanit, mes Shqipërisë dhe Malit të Zi ka kaluar më 26 shkurt, i riu nga Tirana me koronavirus.

Për më tepër ndiqni lidhjen direkte me gazetarin tonë Klodian Zhivani.

Top Channel