Claudio dhe Mariela nga Argjentina ishin përpjekur të kishin një fëmijë për një kohë shumë të gjatë.

Pavarësisht faktit që ata kishin vendosur të drejtoheshin tek mundësia e farëzimit artificial, këto përpjekje kishin qenë gjithashtu të pasuksesshme.

Prandaj çiftit i kishte mbetur vetëm një mundësi – të adoptonin një fëmijë. “Megjithatë, ky proces është mjaft i vështirë dhe kërkon kohë, siç ndoshta e dini”, thotë babai adoptues.

Por Claudio dhe Mariela kishin pritur mundësinë për të adoptuar një fëmijë për jo më pak por për plot 10 vite. Më në fund erdhi dita e shumëpritur dhe çifti adoptoi një djalë 12-vjeçar me emrin Julio.

Për fat të mirë, djali ishte shumë i këndshëm, që vlerësonte përkudjesjen e prindërve të rinj por vetëm një gjë e mbante të trishtuar dhe të parealizuar lumturinë e familjes së re: djalit i mungonin jashtëzakonisht katër motrat dhe vëllezërit e tij.

Që kur ai ishte ndarë nga ata, ai ndihej në faj dhe i përmendte gjithë kohës.

Claudio dhe Mariela i lejuan Julio-s që vëllezërit dhe motrat e tij të vinin dhe ta shihnin atë, kështu që fëmijët filluan të vijnë rregullisht për ta vizituar.
Duke parë lidhjen prekëse të këtyre fëmijëve, çifti mori vendimin më të rëndësishëm në jetën e tyre pas atij për adoptimin e Julios dhe i adoptuan të gjithë vëllezërit dhe motrat e tij!
Tani Claudio dhe Mariela, të cilët kishin ëndërruar me vite të kishin një fëmijë, të paktën një, tashmë kanë një familje të madhe me pesë fëmijë.

Top Channel