Bieta Sulo pjesë e një konkursi bukurie? Mes duartrokitjesh, moderatorja deklaron se…

24/02/2020 18:36

Në hyrje të “Ftesë në 5”, autorja dhe moderatorja e programit, Bieta Sulo, bëri një deklaratë interesante, që u prit me duartrokitje dhe të qeshura nga publiku.

Nisur nga lajmi se një nënë 35 vjeçare u shpall më e bukura e Gjermanisë, e nxiti Bietën të bënte një krahasim me situatën e saj.

“Me pak fjalë, i bie të bëhemi gati për të marrë pjesë në konkurse bukurie. Këtë vit bëj 35 vjeç, mama e një djali, vetëm të marr pjesë në një konkurs do duhej tani… Pooor në fakt jo, e kam ndarë mendjen se çfarë dua të bëj në jetë dhe jam shumë mirë këtu ku jam”, sqaroi në fund ajo.

Top Channel