Dyshja që hap puntatën e sotme janë Key K & Horus.

Shumë origjinal me një këngë AFROBEAT. Ata janë fituesit e çmimit të parë në “TIRANA ART FEST” dhe janë në përfundim të albumit të tyre të parë.

Janë vetë producentë të këngës dhe tekstit. Siç thonë dhe ata vetë kanë ardhur në “Jeho” që të bëjnë zhurmë. Ishin nga të preferuarit e Panelit.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel