Brikeno është një prej djemve më të rinjnë në PërPuthen.

Në hyrjen e tij Brikeno u prit me shumë pozitivitet në studio, megjithatë që prej hyrjes së tij në PërPuthen, ai nuk i ka shpëtuar komenteve të publikut për një gjyq në të cilin Brikeno është shfaqur me mamanë e tij publikisht.

Për të sqaruar situatën Brikeno ka folur disa herë në studio se gjyqi ku ai ka marrë pjesë është interpretuar gabimisht nga ata që e kanë ndjekur, e megjithatë kjo nuk i ka ndaluar komentet në rrjetet sociale kundër tij dhe madje ky fakt i është përmendur dhe në studio.

Ditën e sotme në një lidhje LIVE me mamanë e Brikenos, në PërPuthen, është sqaruar e vërteta e gjyqit.

E ndiqni në videon më poshtë!

Top Channel