Rruga që prej 3 vitesh s’mbaron/ Shkodër-Velipojë, peng i shpronësimeve të 85 familjeve që kanë tokën

19/02/2020 19:28

E nisur në qershor të vitit 2017 dhe me afat përfundimin e investimit në dhjetorin e një viti me pas, aksi Shkodër- Velipojë, akoma edhe sot nuk ka përfunduar.

Shkak është bërë mungesa e shpronësimeve për rreth 85 familje, të cilave rruga u kalon mes për mes tokave bujqësore.
Fermerët e Berdices paralajmërojnë se nuk do të lejojnë vazhdimin e punimeve nëse nuk marrin paratë e dëmshpërblimeve të cilat u ka premtuar qeveria. Rikonstruksioni i rrugës Shkodër–Velipojë konsiderohet si shumë i rëndësishëm pasi pritet ti japë një hov zhvillimit të turizmit në këtë zonë.

Top Channel