Në Gjirokastër do të ketë karnavale këtë fundjavë.

Atje është duke u përgatitur atmosfera dhe janë duke u ngritur shërbimet. Përveç festës me muzikë e ushqim, këtë vit pritet të ketë shumë mundësi për zbavitje.

Për më tepër ndiqni lidhjen live me gazetaren Kristina Fidhi, gjatë edicionit informativ të orës 12:00.

Top Channel