Fotot e STUHISE DENIS/Britania provon përmbytjet më të këqija në 200 vitet e fundit

19/02/2020 12:14

Digat janë kthyer në ujvara në Britaninë e Madhe për shkak se ujëmbledhësit janë mbushur në maksimum

I gjithë vendi po vuan përmbytjet më të mëdha të shkaktuara në 200 vitet e fundit dhe shkaktar për këtë është stuhia Denis.
Pamjet e forcave të emegjencës duke shpëtuar njerëzit dhe kafshët janë mëse normale në Britaninë e Madhe ndërsa shumë qytete janë me rrugët plot me ujë.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel