Cliah vjen nga Finlanda për të marrë pjesë në festival.

Një artiste shumë e veçantë me një performance skenike shumë origjinale.

Badiavah është titulli i këngës së saj që së shpejti do shoqërohet dhe me një klip që artistja është duke e realizuar.

Cliah është padushim një nga zbulimet e JEHÒ

Top Channel