Konferenca e Donatorëve, Meta: Mirënjohje dhe solidaritet për kontributin e vendeve pjesëmarrëse

17/02/2020 18:23

Presidenti i vendit, Ilir Meta, me anë të një postimi në twitter, shpreh mirënjohje për solidaritetin dhe kontributin e vende pjesëmarrëse në Konferencën e Donatorëve që po mbahet në Bruksel, në mbështetje të Shqipërisë.

“Përshëndes Konferencën e Donatorëve që po zhvillohet në Bruksel, në mbështetje të Shqipërisë, për kapërcimin e pasojave të tërmetit të nëntorit të vitit të kaluar, e njëkohësisht shpreh mirënjohjen e thellë për solidaritetin dhe kontributin e vendeve pjesëmarrëse dhe kontribuese”, shkruan presidenti në twitter.

Top Channel