Jeho/ Seel & Big O dyshja muzikore që konkurrojnë në kategorinë Hip Hop

17/02/2020 18:41

Seel & Big O janë një dyshe që konkurrojnë në kategorinë Hip Hop.

Kjo dyshe ka pasur disa publikime muzikore dhe vinë për të shprehur artin e tyre nëpërmjet këtij festivali.  Unikatil është artisti i tyre i preferuar.

Top Channel