Jeho/ Oreta me një stil të veçantë, sfidon veten dhe panelin duke kënduar Live

17/02/2020 19:05

Oreta është artiste me shumë eksperiencë.

Ka qenë në festivale të ndryshme. Gjithashtu ajo ka pasur eksperienca të ndryshme televizive.

Ka një stil të veçante, këndon shumë mirë LIVE dhe pati një koment shume pozitiv nga paneli i producentëve.

“Artisja” konkurron në zhanrin RNB.

Top Channel