Klea vjen nga Greqia për të qenë pjesë e festivalit me një nga këngët më origjinale deri tani.

Gjithashtu ajo ishte e preferuara e panelit në puntatën e parë dhe solli një performancë të shkëlqyer në skenë.

Klea konkurron në zhanrin RNB. Padyshim do jetë një nga fenomenet e këtij festivali në Jeho.

Top Channel