Jeho/ Jimmy Lucifer & Lui The Villian dyshja “origjinale” dhurojnë spektakël

17/02/2020 18:29

Jimmy Lucifer & Lui the Villian janë një dyshe shumë origjinale që vijnë dhe konkurrojnë në festivalin e këngës në Jeho.

Njëri nga ata vjen nga Amerika për të marrë pjesë në këtë festival dhe e sheh atë si mundësinë më të mirë për tu bërë i famshëm në Shqipëri.

Ata janë padyshim personazhe që sollën një atmosferë shumë speciale me këngën e tyre.

Top Channel