Jeho/ Brajan “artisti” që vjen nga Franca, tekst shkrues dhe autor i këngës së tij

17/02/2020 19:15

Brajan është një artist që vjen nga Franca.

Ai ka qenë pjesë e  TOP LIST në TOP AWARDS. Padyshim një nga këngëtarët më origjinalë të ardhur deri tani në JEHO.

Gjithashtu ai është tekst shkrues dhe autor i këngës se tij. Në këtë puntatë ai Ishte i preferuari i panelit.

Top Channel