Kryeministri Edi Rama ka marrë fjalën në konferencën e donatorëve që po zhvillohen në Bruksel.

Ai ka falenderuar të gjithë të pranishmit dhe u lut për ndihmë.

Rama:

“Dua të them që jam i prekur shumë dhe dua ta nis duke u thënë në  mënyrë shumë të thjeshtë Faleminderit”, tha Rama.

Kryeministri Rama pasi tha ‘faleminderit’ në disa gjuhë të ndryshme u shpreh:

Rama:

Ju lutem nëse mund t’u them në gjuhën mëmë,  ‘faleminderit dhe ju lutem”.

Ju lutem na ndihmoni pak më shumë. Ju lutem na ndihmoni teksa ne po mundohemi që të marrim veten nga tërmeti.

Faleminderit ju Ursula, faleminderit Michell.

Top Channel