Historia e Lefter Talos/ Minoritari me pro shqiptar sonte në “Gjurmë Shqiptare”

15/02/2020 15:50

Ai lindi në zonën e Vurgut dhe i përkiste minoritetit grek, por Shqipërinë e deshi më shumë se shumë të tjerë…

Por kush ishte Lefter Talo? Cila është jeta e tij? Momentet, të pathënat, të fshehtat… Vizioni i jashtëzakonshëm për të ardhmen dhe përplasja me elementët antishqiptarë.

Çfarë shkruante ai për historinë e Shqipërisë dhe shqiptarët?

Sonte në 20:10 në Gjurmë Shqiptare të gazetarit Marin Mema, një histori e jashtëzakonshme dhe pak e treguar.

Top Channel