Debati për pavarësinë e drejtësisë/ Presidenti Trump dhe vija që ndan politikën nga zbatimi i ligjit

14/02/2020 20:09

Në Uashington janë hapur përsëri polemika rreth pavarësisë së Departamentit të Drejtësisë, që luan edhe rolin e Prokurorisë.

Debatet u ndezën kur Presidenti Donald Trump u përpoq të ndikonte te Departamenti i Drejtësisë për t’i dhënë një dënim më të lehtë një miku të tij të vjetër, tashmë të shpallur fajtor nga gjykatat. Por cilat janë reagimet? Për më tepër ju ftojmë të ndiqni raportimin që nga sjellë gazetari Ilir Ikonomi i Zërit të Amerikës.

Top Channel