Gjithmonë në rrjete sociale është krijuar një debat në lidhje me përdorimin e “Make up”. Ka disa që e mbështesin përdorimin e tyre dhe e trajtojnë atë si një formë arti, por nga ana tjetër ka edhe përdorues që nuk e pëlqejnë aplikimin e grimit dhe mendojnë se e tjetërson njeriun.

Website i famshëm “Bored Panda” ka publikuar foto të disa vajzave me dhe pa “Make up”. Fotot e publikuara thjesht të lenë pa frymë dhe tregojnë fuqitë më të mëdha transformuese që ka përdorimi i grimit për ndryshimin drastik të një femre. Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/21

Top Channel