“Në kërkim të perfektes”/ Foto të grave në momente të ndryshme para dhe pas lindjes

08/02/2020 14:31

Fotografët profesionistë janë gjithmonë në kërkim të “perfektes”, dhe për ta arritur atë gjë rrinë gjithmonë në pritje të kohës së duhur për realizimin e artit të tyre.

Por jo shumë herë na bie rasti të shohim foto të porsalindurve, apo vuajtjeve të nënës në momentin që sjell një jetë në foshnje.

Por dhe asistimi i burrave në momentin që grave u vijnë dhimbjet e lindjeve, janë thjeshtë motivuese.

Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
2/11

Top Channel