Në nëntor të vitit që lamë pas, këngëtarja e cila është kthyer në kryefjalën e mediave, Selena Gomez, foli me zemër në dorë për periudhën e saj të vështirë për shkak të problemeve me shëndetin.

Ajo tregoi si e tallnin të gjithë për shkak të pamjes së jashtme, e cila ishte përkeqësuar për shkak të problemeve të saj shëndetësore. Selena kreu një transplant veshke dhe qëndroi në rehabilitim, duke u kujdesur që t’i mbante siç duhet parametrat e trupit të saj dhe të mos abuzonte më me shëndetin.

Mirëpo, duket se këto ditë të vështira i kanë mbetur të shkuarës. Tashmë, Selena Gomez është shëndoshë e mirë dhe madje në super formë

FOTO GALERI
1/12

Top Channel