Koha rrjedh shpejt dhe përpiqet të mbulojë me harresë të shkuarën, por kjo nuk vlen me një personazh publik. Pavarësisht dekadave, e kaluara vështirë të fshihet nga kujtesa e publikut.

Shfletoni galerinë e mëposhtme për të zbuluar fotografi të dikurshme të grave të famshme.

FOTO GALERI
1/18

Top Channel