Një tjetër marrëveshje mes Prishtinës dhe Beogradit, pas linjës ajorore do ketë edhe…

24/01/2020 12:41

Ambasada e Shba-ve në Beograd ka reaguar pas vizitës që Grenell pati atje.

Ambasada njofton se marrëveshja e dytë mes vendeve pas asaj ajrore do të jetë për hapjen e linjës hekurudhore.

“Në vazhdën e marrëveshjes ajrore mes Prishtinës dhe Beogradit, ambasadori Grenell njoftoi sot se do të ketë një marrëveshje edhe për transportin hekurudhor. Detajet do negociohen në Berlin të hënën”.

 

Top Channel