Skena e frikshme nga Australia: Burri godet kangurin

23/01/2020 14:55

Një xhirim shqetësues i një burri që godet kangurin e pafuqishëm në Australi dhe miqtë e tij qeshen në sfond është bërë viral.

Ndërsa ky burrë godet një kafshë të pafuqishme, kjo e fundit mundohet të mbrohet derisa dorëzohet dhe shtrihet në dysheme.

Pamjet raportohet se janë xhiruar në New South Wales, por vendndodhja e saktë nuk dihet.

Njerëzit e dënojnë këtë veprim, duke e quajtur atë “botë e keqe”.

Top Channel