Në 3 vjetorin e inagurimit si president, Trump: Sot Amerika është e para

21/01/2020 07:45

Me datën 20 janar të vitit 2017 Donald Trump inagurohet si presidenti i 45 i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Në 3 vjetorin e inagurimit Trump ka postur një fotgrafi në rrjetin social facebook ku shkruan: “Përpara 3 viteve unë premtova që do ta vendos Amerikën të parën dhe kjo është ekzaktësisht ajo çfarë unë po bëj sot”.

Të shumta ishin pëlqimet dhe komentet në facebook në mbështetjë të presidentit Trump.

Top Channel