“600PS” është një kënga e re e Capital T, e shtuar kohët e fundit në arkivin e këngëve të kënduara nga ky këngëtar.

Ndryshe nga këngët e reja të dala së fundmi në klipin e Capital T ka vetëm makina të serisë së fundit dhe asnjë femër.

Top Channel