Dhoma e Përfaqësuesve së shpejti dërgon padinë kundër Trumpit në Senat

09/01/2020 18:52

Shtëpia e Përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara do t’i dërgojë Senatit akuzat “ndoshta së shpejti” të bëra në atë Dhomë kundër presidentit Donald Trump për të filluar procedurat e fajësimit ndaj tij, tha kryetarja e Dhomës Nancy Pelosi në konferencën e sotme për shtyp.

“Ne kemi nevojë të punojmë zgjuar dhe strategjikisht,” tha Pelosi, transmeton Reuters.

Top Channel