Manuel Neuer, portieri dhe kapiteni legjendar i Bayernit, është akoma i zemëruar me klubin, veçanërisht drejtorin sportiv Hasan Salihamidzic.

Pas dy muajve, Neuer mbush 34-vjeç, dhe ka qenë në Bayern për tetë vjet e gjysmë.

Kjo është arsyeja pse klubi gjeti një zëvendësues së tij. Në verë nga Schalke në Bayern vjen Alexander Nübel, një portier 11 vjet më i ri se Neuer.

Gazeta “Bild” zbulon se gjatë pushimit të kampionatit, Salihamidzic ftoi Neuer për një bisedë, ku prezantoi planet e klubit për sezonin e ardhshëm.

Sipas burimit të gazetës, Neuer duhet ta përgatisë pasardhësin e tij deri në verë, duke e lënë atë me 15 ndeshje gjatë sezonit.

Neuer thuhet të ketë mohuar me vendosmëri këtë dhe tha se dëshiron të luajë të gjitha ndeshjet sezonin e ardhshëm, përfshirë ato miqësore.

“Nübel është një portier i mirë, por ne tashmë kemi një portier shumë të mirë. Swen Ulreich ka bërë gjithmonë një punë shumë të mirë për të ndryshuar mua”, ka thënë ai.

Lidhur me shtrëngimin e konkurrencës gjatë verës, Neuer tha se nuk është aspak i interesuar për ardhjen e një portieri të ri.

“Duhet të theksoj se nuk jam rezervë në klub, por një portier dhe gjithmonë dua të mbroj. Nëse pengohem, mendoj se mundësia e parë duhet t’i ofrohet Ulreich”, tha ai.

Neuer do të kërkojë që në kontratën e re të deklarohet se ai është portieri i parë:.

“Sigurisht që unë do të vendos disa parakushte. Unë kam ide për këtë tashmë, por nuk do t’i zbuloj”, u shpreh ai.

Në fund, ai i dërgoi një mesazh Salihamidzicit, megjithëse nuk e përmendi atë.

“Kur zhvillohet një mbledhje pas dyerve të mbyllura, asgjë nuk duhet të dalë në publik. Prandaj është quajtur ‘takim me katër sy’. Unë, si një nga dy pjesëmarrësit në këtë takim, nuk i thashë askujt asgjë dhe i lashë të tjerët të bëjnë ashtu siç dëshirojnë”, është shprehur Neuer

Top Channel