Çdo vit, kompani të ndryshme mediatike zgjedhin atë që mendojnë se është “makina e vitit”.

Këto çmime jepen nga revista si Motor Trend, Business Insider, etj, dhe bazohen në detaje të ndryshme.

Kjo do të thotë që jo të gjitha makinat kanë qenë marka luksi, pasi elementet në të cilat janë bazuar kanë qenë të ndryshme.

Këto janë gjashtë makinat që e kanë marrë këtë çmim gjatë vitit 2019.

FOTO GALERI
1/6
Mazda 3 është makina më e mirë e vitit 2019 për femra. Modeli tërheq një gamë të madhe njerëzish duke ofruar teknologji dhe shërbime për të gjithë.

Top Channel