Trump: Të ringjallim shpresën tonë për paqe mes kombeve

26/12/2019 11:04

Të ringjallim shpresën tonë për paqen mes kombeve dhe për gëzimin në botë, deklaroi presidenti amerikan Donald Trump në një mesazh video, të regjistruar së bashku me gruan e tij Melania dhe postuar në Twitter me rastin e Krishtlindjes.

Presidenti Trump së pari falënderon “ata që kujdesen për të tjerët me dhembshuri” në ”festa, qofshin ato familjare, miq, fqinjë apo njerëz në nevojë”.

“Të gjithë amerikanët u jemi mirënjohës burrave dhe grave me uniformë që na mbajnë të sigurt, në forcat e armatosura, në polici dhe në të gjitha forcat e ligjit”, deklaroi Melania, e ulur pranë presidentit.

Top Channel