Të strehuar në hotele/ Banorët e pastrehë të Durrësit presin festat larg shtëpisë së tyre

26/12/2019 16:31

Kolegia Vali Qyrfyci është një nga banoret e qytetit te Durrësit e cila u detyrua te lejoje larg shtëpisë se saj për shkak te dëmtimeve.

E megjithatë për te gjitha ditët e pas tërmetit te rende, ajo qëndroi ne raportim live për te dëshmuar në vetë të parë tragjedinë që pësoi qyteti i saj dhe njerëzit me të cilët ajo jeton.

Top Channel