Renditja e hoteleve më të mira në botë zakonisht mbështetet tek çmimi, numri i dhomave, vizitorët e famshëm të tyre,etj. Por më poshtë, do të njiheni me një renditje të 10 hoteleve me pamjen më impresionuese në botë.

Kjo renditje është marrë nga “The Guardian”, dhe mbështetet kryesisht tek veçantia dhe surrealizimi i idesë arkitekturore.

FOTO GALERI
1/10
1.Hoteli “Yanqi Kempinski” në Pekin të Kinës është një instalim arkitekturor që paraqitet si surreal. I ndërtuar nga 60 projektues të ardhur nga e gjithë bota, hoteli është krijuar me qëllimin për të ngjarë si gojë peshku kur shihet nga përpara. Është i pozicionuar pranë një liqeni, çka e bën akoma dhe më interesante qëllimin e arkitektëve.

Top Channel