Samiti për Shengenin Ballkanik/ Liderët e Ballkanit pa Kosovën do diskutojnë projektin

21/12/2019 16:47

Ka nisur sot në Tiranë takimi i tretë i vendeve të Ballkanit perëndimor që do të diskutojnë projektin e MiniShengenit Ballkanik.

Në Tiranë kanë ardhur liderët e Maqedonisë së Veriut, Malit te Zi dhe Serbisë, ndërsa mungon Kosova edhe pse kishte ftesë.

Për më tepër ndiqni lidhjen live me gazetarin Muhamed Veliu.

Top Channel