Verifikimi i banesave. Vështirësi gjatë procesit në Durrës

19/12/2019 13:43

Durrësi vijon të përballet me pasojat e tërmetit, po shumë qytetarë të prekur prej tij janë ende të paqartë mbi sigurinë e banesave të tyre, vijimësinë e verifikimeve në terren nga ekspertët, si dhe shpërndarjen e bonuseve të qirasë.

Ndjekim gazetaren Vali Qyrfyci për më tepër informacion.

Top Channel