Ditën e sotme, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha do të mbledhë grupin parlamentar dhe kryesinë e Partisë Demokratike. Takimi pritet të zhvillohet në orën 18:00 në selinë e PD-së.

Mbledhja në fjalë vjen një ditë pas vendimit të gjykatës për ish-deputetin Salianji dhe miratimin e paketës anti-shpifje. Gjithashtu mësohet se në rend të ditës do të jetë edhe diskutimi për çështjen e tërmetit.

Top Channel