Ditën e shtunë në orën 10:00 në studiot e Top Channel do të zhvillohen audicionet e fundit me aplikuesit e sezonit të tretë të Top Talent.

Audicionet do të transmetohen në livestream në kanalin e Top Channel në Youtube si dhe në Top News.

Të gjithë ju që do doni të jeni pjesë e Top Talent 3 aplikimet janë të hapura në websiten e Top Channel
Këtë sezon do të ketë konkurrentë në shumë kategori si këngëtar, instrumentistë, kërcimtarë, akrobatë, prezantues, gazetarë, të grupmoshave të ndryshme.

Show do të nisë transmetimin në muajin janar në Top Channel.

Top Channel